Skip to content

Angajatii tai sunt cei care fac afacerea sa mearga inainte. Investeste in (re)calificarea lor!

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Parteneri Print

Prin proiectele sale, Global Commercium Development abordeaza domenii de activitate precum educatia, formarea profesionala, tranzitia de la scoala la viata activa, egalitatea de sanse, ocuparea fortei de munca si antreprenoriatul. Global Commercium acorda o atentie deosebita proiectelor care vizeaza ajutorarea comunitatilor, grupurilor vulnerabile si drepturilor omului.
Parteneriatele active cu reprezentantii Patriarhiei Romane, ai AJOFM-ului, ai Ministerelor, Ambasadelor si Camerelor de Comert si Industrie reprezinta un avantaj considerabil in atingerea obiectivelor.
Din punct de vedere profesional, echipa Global Commercium beneficiaza de o vasta experienta in domenii precum elaborarea si managementul proiectelor, planificare strategică, managementul resurselor umane, formare, achiziții publice, marketing, antreprenoriat si economie socială.
Activitati principale:
-    Consiliere in managementul fondurilor structurale;
-    Activitati de consultanta pentru afaceri si management;
-    Activitati de training (furnizor autorizat de formare);
-    Elaborarea de studii de piata, marketing, publicitate, financiare si de planuri de afaceri;
-    Elaborarea de rapoarte economice si financiare;
-    Analize de impact;
-    Actiuni de prospectare comerciala;
-    Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor;
-    Promovarea de parteneriate pentru organizatii europene in Romania.

Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor (CRFPA) Calarasi este o institutie publica de interes regional, cu experienta de 7 ani in domeniul formarii profesionale a adultilor. Centrul ofera o gama larga de servicii:
-    programe de formare profesionala a adultilor (informatica, constructii, confectii textile, industrie alimentara, agricultura, prestari de servicii);
-    ajutor angajatorilor interesati in identificarea nevoilor proprii de formare, ofera cursantilor si grupelor de persoane desemnate de angajatori module de educatie generala;
-    identifica si dezvolta programe de formare pentru dezvoltarea aptitudinilor personalului curent angajat;
-    desfasoara programe de pregatire in domeniul antreprenorial pentru cei care au inceput sau doresc sa infiinteze o firma.
De la infiintare si pana in prezent au fost formate profesional peste 15,000 de persoane. Pe langa activitatea de formare profesionala, organizatia are experienta si in urmatoarele domenii: consilere profesionala, evaluarea si monitorizarea formarii profesionale, certificarea formarii profesionale a persoanelor inscrise la programele de formare.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi desfasoara urmatoarele activitati:
-    Promoveaza proiecte de acte normative de interes regional si national;
-    Elaboreaza studii privind evolutia economica a regiunii/judetului;
-    Realizeaza si administreaza infrastructura de afaceri de interes judetean: parcuri industriale, stiintifice si tehnologice, incubatoare de afaceri si tehnologice, centre de transfer si informare tehnologica, centre de afaceri, centre comerciale, complexe expozitionale, piete virtuale, burse de marfuri si valori, case de licitatii;
-    Organizeaza targuri, expozitii, saloane, forumuri de afaceri, actiuni de parteneriat economic, in tara si in strainatate;
-    Organizeaza cursuri de formare profesionala (initiere, calificare, specializare, perfectionare);
-    Organizeaza Topul Judetean al firmelor si alte evenimente promotionale de anvergura judeteana si regionala.

Hispalis de Formacion s. l Spania este o societate infiintata in anul 1997, dedicata promovarii, dezvoltarii si realizarii de studii si analize, organizarii si implementarii de cursuri si programe formative, conferinte, seminarii si prezentarea de servicii profesionale (gestionarea si prelucrarea datelor, expertize, evaluari, consultanta, planificare tehnico-economica, orice activitate de asistenta in domeniul sectorului public privat). De asemenea, realizeaza studii de piata, chestionare, studii de opinie si alte servicii independente de formare si investigatie profesionala.

 

Virus Radar

NOD32 Antivirus Information

Calendar evenimente

March 2018
M T W T F S S
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Spot radio proiect EFI