Skip to content

Angajatii tai sunt cei care fac afacerea sa mearga inainte. Investeste in (re)calificarea lor!

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Formare profesionala Print

Formarea profesionala reprezinta una dintre investitiile importante pe care societatea le poate face pentru dezvoltarea capitalului uman. Premisa dezvoltarii unei forte de munca eficiente o reprezinta resursa umana foarte bine instruita. Pentru a raspunde acestui principiu, SC Global Commercium Development SRL, impreuna cu partenerii sai - Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Calarasi, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi si Hispalis de Formacion Spania - implementeaza proiectul „EFI angajat – Eficient, Format si Informat, prin si pentru calificare si recalificare”. Acesta este finantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si reprezinta contributia Global Commercium Development la dezvoltarea unei economii competitive, durabile si inovatoare prin formarea fortei de munca calificate.

Obiectivul
general al proiectului il constituie dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii economice, prin imbunatatirea accesului si participarii angajatilor din judetul Calarasi la programele de calificare/recalificare.

Grupul tinta este reprezentat de angajati si manageri din companii care activeaza in judetul Calarasi (450 angajati si 50 de angajatori), care isi desfasoara activitatea in domenii conexe activitatilor dezvoltate prin proiect.

Activitati derulate in cadrul proiectului

· Elaborarea a patru programe de formare profesionala continua pentru calificarea si recalificarea angajatilor: lucrator in comert, tehnician in industria alimentara, patiser si operator introducere, validare si prelucrare date;

· Furnizarea serviciilor de informare, consiliere si orientare profesionala specifice fiecarei calificari din cadrul programelor de formare;

· Consilierea si orientarea profesionala pentru fiecare program de calificare;

· Realizarea si implementarea unei campanii de informare, in scopul promovarii oportunitatilor de calificare din cadrul proiectului si accentuarii avantajelor pe care formarea profesionala o are asupra carierei profesionale si asupra calitatii vietii.

Cursuri
· Lucrator in comert

· Tehnician in industria alimentara

· Patiser

· Operator introducere, validare si prelucrare date
 

Virus Radar

NOD32 Antivirus Information

Calendar evenimente

March 2018
M T W T F S S
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Spot radio proiect EFI