Skip to content

Angajatii tai sunt cei care fac afacerea sa mearga inainte. Investeste in (re)calificarea lor!

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Angajatii tai sunt cei care fac afacerea sa mearga inainte. Investeste in (re)calificarea lor!
Acasa Print

1
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13

Investeste in angajati, investeste in viitorul companiei tale!

In statele comunitare, cursurile de calificare au devenit de foarte mult timp o obisnuinta atat pentru angajati, cat si pentru angajatori. Cei din urma mizeaza pe ideea ca este mai bine sa-ti pregatesti un salariat din interior, decat sa scoti mai multi bani si sa iei un lucrator gata calificat. In tara noastra, in schimb, se merge pe sistemul incadrarii persoanelor necalificate pe posturi destinate persoanelor calificate.

In legislatia romaneasca este precizat faptul ca “angajatorii au obligatia sa asigure, pe cheltuiala lor, participarea la programe de formare profesionala pentru toti salariatii, cel putin o data la 2 ani, daca au cel putin 21 de salariati si cel putin o data la 3 ani, daca au sub 21 de salariati” articolul 190 – Codul Muncii. De asemenea Codul muncii precizeaza ca formarea profesionala este o obligatie pentru angajator si un drept pentru angajat. Codul muncii mai prevede faptul ca salariatul are dreptul la un concediu pentru formare profesionala, platit de angajator, de pana la 10 zile lucratoare sau de pana la 80 de ore – daca aceste cursuri nu ii sunt oferite de catre angajator.

Cursurile oferite de Global Commercium Development si partenerii sai, derulate din fonduri europene, prin intermediul proiectului EFI – Eficient, Format si Informat prin si pentru calificare si recalificare, sunt GRATUITE si vin in completarea programelor interne de instruire, contribuind la cresterea gradului de adaptabilitate si mobilitate al angajatilor, prin actualizarea si imbunatatirea calificarilor si, nu in ultimul rand, la imbunatatirea calitatii si productivitatii muncii.

Formarea personalului este o investitie, nu un cost in plus. Compania are de castigat de pe urma rezultatelor angajatilor sai, iar acestia, la randul lor, se vor bucura de formarea profesionala primita. In plus, angajatii care beneficiaza de un program concret de formare profesionala continua vor sti cum sa abordeze eficient cel mai mic detaliu al schimbarii in mediul activitatii societatii, adaptandu-se in continuu, odata cu compania, la noile cerinte ale pietei.

De ce sa investiti in formarea angajatilor?

· eficienta sporita a angajatilor, prin urmare,rezultate financiare mai bune pentru angajator

· sporeste loialitatea fata de angajator, minimizeaza fluctuatiile de personal

· mai multa satisfactie in munca de zi cu zi si moral mai ridicat

· cresterea abilitatii de a adopta noi metode si tehnici la locul de munca

· stimularea spiritului inovativ

· randament mai bun si competitivitate continua

Read more...
 

Virus Radar

NOD32 Antivirus Information

Calendar evenimente

March 2018
M T W T F S S
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Spot radio proiect EFI


Joomla extensions by Siteground Hosting